08.01.2019

Kemer Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce, 5 Ocak 2019 C.tesi günü Liseli Okul Temsilcisi Gençlerle Kahvaltıda Bir Araya Gelinildi.

Kemer Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce 5 Ocak 2019 C.tesi günü Kemer Pastanesinde Liseli okul temsilcisi gençlerle kahvaltı programı gerçekleştirildi. Programa, Kemer İlçe Müftümüz, Recep BALABAN, Gençlik Koordinatörlerimiz Aslanbucak Yukarı Cami İmam Hatibi İsa POLAT ve K. Kursu Öğreticisi ve Bayan Gençlik Temsilcisi Semiha DAŞTAN, Cami Gönüllüsü Bayanlar Koorsinatörü Vaiz Mine BALABAN ve Liselerimizin gençlik okul temsilcileri katılmıştır. Programda, gençlerimize yönelik değerler eğitimi kapsamında yapılacak olan faaliyetler konusunda istişarede bulunulmuştur.