21.05.2024

KONFERANS

Kemer İlçe Müftülüğümüzce 13-19 Mayıs 2024 Aile Haftası münasebetiyle "İslam, Kadın ve Aile" konulu Konferans düzenlendi.

Müftülük Konferans Salonunda düzenlenen konferans Kur'an-ı Kerîm tilavetiyle başladı. Açış konuşmasını İlçe Müftüsü Recep Balaban yaptı. Diyanet İşleri Başkanlığımızın hazırlamış olduğu "Dijital Dünyada Değerleriyle Aile Olmak" temalı kısa filmin ardından Din Görevlilerimiz tarafından ilahiler okundu. Sonrasında Burdur M. Akif Ersoy Üniv. İlahiyat Fak. Dekanı Prof. Dr. Yasin Pişgin "İslam, Kadın ve Aile" temalı konferansını sundu.

Konferans Kemer'de ikamet eden vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgiyle takip edildi. Konferansın sonunda Prof. Dr. Yasin Pişgin Hocamıza Emekli İl Müftümüz Osman Artan tarafından plaket takdim edildi.

Programımıza iştirak eden Antalya İl Müftü Yardımcıları Ramazan Özgün Türkmen ve Talat Özmet tarafından Vaaz Becerilerini Geliştirme Hizmet İçi Eğitim Kursunu başarıyla bitiren Din Görevlilerimize de "Başarı Belgeleri" takdim edildi. Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından program sona erdi.