07.05.2018

Kemer Müftülüğünce 30 Nisan 2018 'de Antalya Müftülüğünün Düzenlemiş Olduğu Çocuk Şenliğine Katılım Sağlandı

Kemer Müftülüğümüze bağlı Aslanbucak 4-6 yaş K. Kursu ve Çamyuva Mahallesi Balçıklı 4-6 Yaş K. Kuru öğrencileri Antalya Spor Salonunda Antalya İl Müftülüğünün düzenlemiş olduğu yıl sonu çocuk şenliğine katıldılar. Programın;açılış Kur'an-ı Kerim'ini Kemer -Aslanbucak 4-6 Yaş K. Kursu öğrencilerinden Nisa Nur KOÇAK okudu. Program İlk olarak 4-6 yaş Kur’an kursunda eğitim gören miniklerin kortej yürüyüşü ile başladı. Kortejde Aslanbucak ve Çamyuva Balçıklı 4-6 yaş Kur’an kurslarımızın öğrencileri de yer aldı. İl Müftüsü Osman ARTAN’ın açılış konuşmasından sonra sahneye 4-6 yaş Kur’an kurslarında eğitim gören minik öğrenciler geldi. Minikler ilk olarak ilahi söylemek üzere sahneye çıktılar. Akabinde sahneye gelen minik öğrenciler, İstiklal Marşımızın iki kıtasını seslendirirken duygu dolu anlar yaşandı. Sonrasında sahneye gelen minik öğrenciler, halk oyunlarımızdan bir demet sundular. Sonrasında minikler tarafından sergilenen skeç ve komanda marşı Antalya Spor Salonunu dolduran binlerce seyirciye güzel anlar yaşattılar. İzleyenleri, 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencilerinin sergilediği semazen gösterisi büyüledi. Semazen gösterisinden sonra minikler tarafından okunan hatimlerin duası yine minik öğrenciler tarafından yapıldı. Program, 4-6 yaş grubu çocukların spor salonunun ortasında protokol üyeleriyle birlikte ilahiler söyleyerek, kompeti yağmuru altında eğlenerek sona erdi.