07.12.2017

Kemer'li Cami Gönüllüsü Bayanlar ve Göynük Kız Kur'an Kursu Öğrencileri 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programına Katıldılar

15 Temmuz ve Şahadet Ruhu Konulu Konferansa Kemer'li Bayanlardan Büyük İlgi 17 Kasım 2017 Cuma günü Erdem Beyazıt Kültür Merkezinde, Antalya İl Müftülüğü tarafından organize edilen bayanlara yönelik 15 Temmuz ve Şehadet Ruhu isimli konferansa Kemer'li Cami gönüllüsü bayanlar ile Göynük Kız Kur'an Kursu öğrencileri de katıldılar. Düzenlenen konferansa Antalya'lı ve Kemerli bayanlar büyük ilgi gösterdi. Salonun dolup taştığı konferansa 15 Temmuz Şehit anneleri Yasin Naci AĞAROĞLU’nun Annesi Zehra AĞAROĞLU, Şehit Polis Muhammet Oğuz KILINÇ’ın Annesi Meltem KILIÇ ve 15 Temmuz Gazisi tanklara karşı dik durak korkusuz kadın Safiye BAYAT BAŞPINAR konuşmacı olarak katıldılar. Antalya İl Müftülüğü tarafından organize edilen Konferansa Antalya Valisi Münir KARALOĞLU’nun eşi Sevim KARALOĞLU hanımefendinin yanı sıra Antalya Milletvekillerinin Eşleri, Antalyanın önde gelen STK’larının, derneklerinin bayan kolları ve davetliler katıldılar. İstiklal Marşı ile Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını Antalya İl Müftüsü Osman ARTAN yaptı. İl Müftüsü Artan; 15 Temmuzun anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı. Müftü ARTAN konuşmasının sonunda anlamlı programa katkı sağlayan katılımcılara ve davetlilere teşekkür etti. Akabinde Antalya İl Müftülüğü Kadın Aile Gençlik ve Kur’an Eğitimi Merkezi sorumlusu Aysel UYGUN tarafından program hakkında konuşma yapıldı. Daha sonra 15 Temmuz da şehit olan Yasin Naci AĞAROĞLU’nun Annesi Zehra AĞAROĞLU, Şehit Polis Muhammet Oğuz KILINÇ’ın Annesi Meltem KILIÇ ve 15 Temmuz Gazisi Safiye BAYAT BAŞPINAR tarafından 15 Temmuz ve Şahadet Ruhu konulu Konferans verildi. Konferansta davetliler duygulu anlar yaşadılar. Konferans sonunda Antalya Valisi Münir KARALOĞLU’nun eşi Sevim KARALOĞLU tarafından katılımcılara çiçek takdimi yapıldı.