05.12.2017

BAYANLARA YÖNELİK MEVLİD KANDİLİ PROGRAMI

29 Kasım 2017 Çarşamba günü saat: 10:30'da Kemer Müftülüğünce, bayan din görevlileri tarafından hazırlanan "Bayanlara Özel Mevlid Kandili Programı" Kemer Merkez Huzur Camii konferans salonunda yapıldı. Programa Kemer ilçesi Kur'an Kursları görevlileri, Kur'an Kursu öğrencileri, cami gönüllüsü bayanlar, Kemer Anadolu imam hatip lisesi kız öğrencileri katıldılar. Sunuculuğunu Göynük merkez Kur'an kursu öğreticisi Emine Uz'un yaptığı programda, Kuzdere İmam-ı Azam kuran kursu öğreticisi Ayşegül Altıntaş Kur'an-ı kerim, Beldibi Kur'an kursu öğreticisi Ayşegül Gürpınar mevlid-i şerif okudular. Huzur camisi Kur'an kursu öğreticisi Cemile Ceylan, Göynük Tevhid Kur'an kursu öğreticisi Melike Aydogdu,Kiriş Kur'an kursu öğreticisi Hatice Büyük,Aslanbucak Kur'an kursu öğreticisi Tuğba Keskin ve Çıralı Kur'an kursu öğreticisi Beyza Kezban Berber, konuklara koro eşliğinde ilahi dinletisi sundular. Antalya İl vaizelerimizden Şerife Gönül Bilgi'nin konuşmalarının ardından, kurs öğrencimiz Ayşin EKLER'in kendi yazmış olduğu şiir dinletisi büyük beğeni topladı. Program, Çamyuva balçıklı Kur'an kursu öğreticisi Nezahat Garip'in kurs öğrencilerinin yapmış olduğu hatimler ve mevlid kandili için yaptığı dua ile son buldu.