10.10.2023

Kaş Müftülüğü Din Görevlileri Kahvaltı Programında Buluştu

Kaş Müftülüğü Din Görevlileri Kahvaltı Programında Buluştu.
Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, İnceboğaz Plajı Belediye Sosyal Tesislerinde kahvaltı organizasyonu düzenlendi.
Müftülük Vaizi Fatih Ermiş'in sunumu ve Ova Mahallesi Fahribey Camii İmam Hatibi Hafız İrfan Küçük'ün Kur'an tilavetiyle başlayan program, İlçe Müftümüz Sayın Turgut Topaloğlu'nun günün anlam ve önemine dair yapmış olduğu konuşma ile devam etti.
Müftü Topaloğlu, "Din Görevlilerimizin haftasını tebrik ederek, Camiler ve Din Görevlileri Haftasının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Geleneksel hale gelen bu güzel organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen Kaş Belediye Başkanı Sayın Mutlu Ulutaş ile tesis çalışanlarına teşekkür etti. "
Program Kaş Kaymakamı Sayın Tevfik Kumbasar ve Kaş Belediye Başkanı Sayın Mutlu Ulutaş'ın konuşmaları ile devam etti.
Gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonu Ağullu Mahallesi İmam Hatibi Hafız Mehmet Gürlü'nün yapmış olduğu dua, protokol üyelerine çiçek takdimi, din görevlilerimize karanfil verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Gerçekleştirilen kahvaltı programına, Kaş Kaymakamı Tevfik Kumbasar ve eşi, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kaş Müftüsü Turgut Topaloğlu ve eşi, Finike Müftüsü Hasan Kırkan ve eşi, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Usta, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İlknur Kişi Bagane, daire çalışanları, emekli ve çalışan din görevlileri ile aileleri katıldı .