30.09.2023

Kaş (Kınık) Anadolu İmam Hatip Lisesinde "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" Konulu Konferans Gerçekleştirildi.
Mevlid-i Nebi Haftası Programları kapsamında, Kınık İmam Hatip Lisesinde  "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans düzenlendi.
Kınık Mahallesi Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu Öğrencilerimizden Bayram Yiğit Uysal'ın okumuş olduğu Kur'an tilavetiyle başlayan program, öğrencilerin okumuş olduğu şiir ve ilahilerle devam etti.
İlçe Müftümüz Sayın Turgut Topaloğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı konferansa, okul idareci ve öğretmenleri, din görevlilerimiz, dernek yöneticileri ve çok sayıda ögrenci katıldı.
Müftü Topaloğlu program sonrası öğrencilere çeşitli hediyeler ve kitap hediye etti.