03.10.2023

Üzümlü Mahallesi'nde Konferans Programı Gerçekleştirildi

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Üzümlü Mahallesi Güreş Sahasında " Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans gerçekleştirildi.
Üzümlü Mahallesi Kozağaç Camii İmam Hatibi Selman Pakiş' in Kur'an tilavetiyle başlayan program, İlçe Müftümüz Sayın Turgut Topaloğlu'nun selamlama ve açılış konuşması ile devam etti.
Müftülük Vaizi Sayın Fatih Ermiş tarafındansa 'Peygamberimiz, İman ve İstikamet' konulu konferans gerçekleştirildi.
Mahalle Muhtarı Osman Erer, önceki dönem Meclis Üyesi Musa Yücel, önceki dönem Mahalle Muhtarı Emin Arıcan, din görevlilerimiz ve vatandaşların katıldığı program sonunda İlçe Müftümüz Sayın Turgut Topaloğlu'na günün anlam ve önemine binaen plaket takdimi yapıldı.
Program, yapılan dua ve ikramların ardından sona erdi.