05.10.2023

Mevlid-i Nebi Haftası Programlarının Sonuncusu Akbel'de Düzenlendi

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında devam eden konferans programlarının sonuncusu İslamlar Mahallesi Akbel Camii Bahçesinde gerçekleştirildi.
Din Görevlilerimiz, vatandaşlar ve öğrencilerin katıldığı programda misafirlere akşam yemeği ikram edildi.
Yatsı namazını müteakip İstiklal Marşının okunması, Mehmet Gözalıcı Yatılı Hafızlık Kız Kur'an kursu öğrencilerimizin Kur'an tilaveti, şiir dinletisi ve Peygamber efendimiz için seslendirdikleri nat'ı şerifle başlayan program, İlçe Müftümüz Sayın Turgut Topaloğlu'nun " Peygamberimiz, İman ve İstikamet " konulu konferansı ile devam etti.
Program, din görevlilerimiz tarafından okunan kaside, yapılan dua ve haftanın anlam ve önemine binaen Müftü Topaloğlu'na çiçek takdimiyle sona erdi.