16.10.2022

Yeşilköy Mahallesi'nde "Peygamberimiz, Cami ve İrşad" konulu konferans gerçekleştirdi.
Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programların sonuncusu Yeşilköy Mahallesi'nde gerçekleştirildi.
Yeşilköy Mahallesi Kapalı Pazar Yerinde gerçekleştirilen konferans, Gökseki Camii İmam Hatibi Hafız Murat Sarıtaş'ın Kur'an tilavetiyle başladı.
İlçe Müftümüz Sayın Turgut Topaloğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı konferansa ayrıca Müftülük Şube Müdürü Halil Başarı, din görevlilerimiz, muhtarlar, meclis üyeleri ile dernek yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.
Müftülük Şube Müdürü Halil Başarı'nın yapmış olduğu dua ve Yeşilköy Mahallesi din görevlileri tarafından günün anlam ve hatırasına binaen yaptırılan, İlçe Müftümüz Sayın Turgut Topaloğlu ve Yeşilköy Mahalle Muhtarı Sayın H.İbrahim Uludağ'a takdim edilen plaket ile program sona erdi.