18.12.2019

KAŞ KAYMAKAMI KARACAN 'DAN MÜFTÜLÜĞE ZİYARET

Kaş Kaymakamı Bülent KARACAN İlçe Müftülüğünün Din Görevlileriyle her ay gerçekleştirmiş olduğu Aralık ayı mutat toplantısına katıldı. Toplantıda ilçe Müftüsü Ahmet BAYER ve Din Görevlileri hazır bulundu. Toplantıda Din Görevlilerine hitap eden Kaymakam KARACAN Din Görevlilerinin bulundukları yerlerde Devlet-Halk kaynaşmasında köprü vazifesi gördüklerini aynı zamanda bir kanaat önderi olduğunu ifade ederek başladığı konuşmasında; "Sizler Allah'ın evine hizmet eden, toplumumuzu aydınlatan, en kenar bölgelerde devletimizi temsil eden görevlilerimizsiniz. Toplumun sıkıntılarına derman olacak, onların sevinçli ve üzüntülü günlerinde yanlarında olmanız, toplumu ayakta tutan milli ve manevi değerleri genç kuşaklara aktarmak gibi ulvi bir görevi yerine getiriyorsunuz. Kapımız hepinize açık, iyi günde kötü günde, yapacağınız her türlü Sosyal Kültürel ve Dini hizmetlerde elimizden gelen desteği vermeye, yardımcı olmaya hazırız. Hizmetlerinizden dolayı sizi tebrik ediyorum" dedi.