07.10.2018

İLÇEMİZDE CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANDI

İLÇEMİZDE CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

2018 yılında Teması " Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler" olarak belirlenen ve  1-7 Ekim tarihlerinde kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası Müftülüğümüzce çeşitli etkinliklerle kutlandı.

İlçe Müftümüz Sayın Ahmet Bayer ve çok sayıda din görevlisinin katılımıyla Kaş Kaymakamı Sayın Ulaş AKHAN ve daire amirleri ziyaret edildi. Ünlü Mevlidhan ismail COŞAR, Daire amirleri ve çok sayıda cemaatin de katılımıyla  6 Ekim tarihinde Cuma Namazından önce Kaş Merkez Camiinde Mevlid Okundu ve İlçe Müftümüz Ahmet BAYER tarafından hatim duası yapıldı.

7 Ekim tarihinde  Sabah Namazına müteakip Kuran Tilaveti,Tesbihat ve dualar edildi.Namaz sonrası ise  Cemaate çorba ikramı yapıldı.

7 Ekim tarihinde ilçe Müftümüz Ahmet BAYER, Mevlidhan İsmail COŞAR ve çok sayıda din görevlisinin de katılımıyla Kaş çevresi ve koylarında tekne turu düzenlendi.