07.07.2021

Antalya Valisi Ersin YAZICI, TürkiyeDiyanet Vakfına vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu

Antalya ValisiErsin YAZICI, TürkiyeDiyanet Vakfına vekâletyoluyla kurban bağışında bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığ ıveTürkiyeDiyanet Vakfı işbirliğinde; "Kurbanını Paylaş, KardeşinleYakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2021 YılıVekaletle KurbanOrganizasyonu'na bir destek de Antalya Valisi ErsinYAZICI’dangeldi.

İl Müftüsü Nazif Fethi YALÇINKAYA’y ımakamında kabuleden Vali YAZICI, vekaletle kurban organizasyonu hakkında bilgi aldı.

Türkiye DiyanetVakfının “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” sloganına dikkat çeken Vali YAZICI, "Bu yıl kurban vekaletimizi, organizasyonunu Diyanetİşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfının yürüttüğü kampanya çerçevesinde TürkiyeDiyanet Vakfına veriyorum. Allah kurbanlarımızı kabul etsin." ifadelerini kullandı.

Türkiye Diyanet Vakfıadına  Vali YAZICI’nın kurban vekaletini kabuleden İl Müftüsü YALÇINKAYA, YAZICI’ya teşekkür ederek bağış makbuzunu takdimetti.