17.12.2019

EVLİLİĞE İLK ADIM SEMİNERLERİ SONA ERDİ

Gazipaşa Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından düzenlenen “Evliliğe İlk Adım Seminerleri” sona erdi.

Gazipaşa Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından düzenlenen Evliliğe İlk Adım Seminerlerinin birincisi sona erdi.
Ailenin sağlam temeller üzerine inşa edilmesi, güçlendirilmesi ve huzurlu bir şekilde devamının sağlanması amacıyla, Gazipaşa İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından düzenlenen seminerlere yeni evli ve evliliğe ilk adım atacak çiftler katıldı. Sevgi, merhamet, adalet ve emanet bilinci gibi aileyi ayakta tutan değerler hususunda Kur’an ve sünnet ışığında kendilerine bilgiler verildi.
Dört haftalık programın sonunda katılımcılara İlçe Müftüsü Yunus ERDOĞAN tarafından Katılım Belgesi verildi. Müftü ERDOĞAN, katılım belgesi töreninde katılımcılara nasihatler vererek “Unutmayın ki
Evlilik geçici duygular ve imkânlar üzerine değil, iman ve ahlak güzelliği üzerine kurulmalıdır" dedi.
Katılımcılar, seminerlerin çok faydalı olduğunu, kendi duygu dünyalarında  anlamlı farkındalık oluşturduğunu, verilen seminerden çok istifade ettiklerini  ifade ettiler.