29.11.2019

"EVLİLİĞE İLK ADIM" SEMİNERİ VERİLDİ

Gazipaşa  ilçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından yeni evlenen ve evlenecek olan çiftlere yönelik gerçekleştirilecek "Evliliğe İlk Adım Seminerleri"  26/11/2019 tarihi itibariyle  başladı.

Seminerlerin önemine dair açıklamada bulunan Gazipaşa İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Esma AYDIN: “Diyanet İşleri Başkanlığımız ailenin kurulması korunması ve güçlendirilmesi hususunda toplumumuza dini ve ahlaki bilgi ekseninde rehberlik etmektedir. Aile kurulurken sağlam temeller üzerine inşa edilmesi,  kurulan ailelerin güçlendirilmesi ve huzurlu bir şekilde devamının sağlanması için çalışmalar yapılmaktadır.  Bu bağlamda yeni evli ve evliliğe adım atacak çiftlere sevgi merhamet adalet ve emanet bilinci gibi aileyi ayakta tutan değerler hususunda Kuran ve Sünnet ışığında bilgi vermek amacıyla seminerler düzenliyoruz. Seminerlere katılmak isteyen çiftler Gazipaşa İlçe Müftülüğü bünyesinde bulunan Aile ve Dini Rehberlik Bürosu'na başvurabilirler." dedi.

ADRB Vaizi AYDIN: " Evliliğe İlk Adım Seminerlerinin  haftada iki seminer olmak üzere dört hafta boyunca devam edeceğini ve katılımcılara katılım belgesi verileceğini" de sözlerine ekledi.