15.01.2019

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ PERSONELİ FATİH YILDIRIM VEDA ETTİ

İlçemiz Müftülüğü Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni iken, Antalya Valiliği’nin atama onayı ile Alanya Müftülüğüne Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak naklen atanan Fatih YILDIRIM, Personelle yapılan Ocak Ayı toplantısında Din Görevlilerimize vedalaştı.

YILDIRIM, İlçemizde görev yaptığı süre boyunca ilçemiz genelinde bir çok etkinlik ve faaliyette aktif olarak görev almış ve görevini başarı ile yerine getirmişti.

YILDIRIM’la vedalaşan İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN, Alanya Müftülüğüne atanan Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Fatih YILDIRIM’a yeni görev yerinde başarılar dileyerek,”Fatih kardeşimiz, aktif, hareketli ve dinamik bir mesai arkadaşımızdı.Kendisine yeni görev yerinde başarılı hizmetlerinin devamını diliyorum.” Dedi.

Gazipaşa’ya hizmet etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden V.H.K.İ Fatih YILDIRIM ise şunları kaydetti;”Antalya İl Müftülüğümüzün Aralık ayı münhal kadro sınavından başarılı olarak Alanya Müftülüğüne naklen atanmaya hak kazandım. İnşallah önümüzdeki günlerde Alanya Müftülüğünde yeni görevime başlayacağım.İlçemizde görev yaptığım süre boyunca görevimi en iyi bir şekilde yapmaya gayret gösterdim.İlçemiz genelinde düzenlenen bir çok etkinlik ve faaliyette aktif olarak görev aldım ve görevimi başarılı bir şekilde yerine getirmeye çalıştım.Hiçbir zaman bana desteğini esirgemeyen başta birbirinden değerli tüm mesai arkadaşlarıma,Din Görevlilerimize ve Kur’an Kursu Öğreticilerimize çok teşekkür ediyorum.Bir hakkımız varsa helal olsun, bende hakkı olanlar var ise onlardan da haklarını helal etmelerini diliyorum.”dedi.

Gazipaşa İlçe Müftülüğü olarak Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Fatih YILDIRIM’a İlçemizde görev yaptığı süre boyunca göstermiş olduğu özverili çalışmalardan ve yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinin hayırlara vesile olmasını ve başarılı hizmetlerinin Alanya ilçemizde de devam etmesini dileriz.