15.01.2019

2019 YILI’NIN İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2019 Yılı Ocak Ayı toplantısı İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN başkanlığında İlçemiz Çarşı Camii’nde gerçekleştirildi.

Toplantıya Müftü ERDOĞAN’ın yanı sıra Vaiz Muhammet Akif TUNÇ, Şef Turan AKBAŞ VHKİ Fatih YILDIRIM ve Din Görevlileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda gündem maddeleri görüşüldü ve görevlilere Müftü ERDOĞAN tarafından idari konularda bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca İlçemizde Din Hizmetleri konusunda nelerin yapılabileceğine dair istişarelerde bulunuldu.

Toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN “Görevlilerimizle yaptığımız 2019 yılının ilk toplantısında geride bıraktığımız 2018 yılının muhasebesini yaparak 2019 yılında hedeflenen ve yapılması planlanan hizmetlerimizi gözden geçirdik.İlçemizde din hizmetlerinin daha verimli ve etkin bir şekilde yürütülmesi için şimdiye kadar yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.Gençlerimize,kadınlara ve engelli vatandaşlarımıza kısaca toplumun her kesimine hizmetlerimizi daha etkin ve verimli bir şekilde ulaştırma noktasında değerlendirmelerde bulunduk.”dedi.

Toplantı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.