18.12.2018

2018 YILININ SON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2018 Yılı Aralık Ayı toplantısı İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN başkanlığında Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Müftü ERDOĞAN’ın yanı sıra, Uzman Vaiz Ayşe KOÇ, Şef Turan AKBAŞ, VHKİ Fatih YILDIRIM, Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

Beyrebucak Mahallesi Ahmet Şahin Cami İmam Hatibi Hasan Hilmi ÖZTÜRK’ün Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda gündem maddeleri görüşüldü ve görevlilere Müftü ERDOĞAN tarafından idari konularda bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca İlçemizde Din Hizmetleri konusunda nelerin yapılabileceğine dair istişarelerde bulunuldu.

Toplantının ardından ise Antalya İl Sağlık Müdürlüğü görevlileri tarafından Vektör Mücadelesi konusunda müftülüğümüz personeline yönelik seminer verildi.
Seminerde vektörle bulaşan hastalıkların önemine dikkat çekildi ve Vektörle mücadele kapsamında halkın bilgilendirilmesi ve farkındalığın arttırılmasına paralel olarak çevre düzenlenmesi, yapay üreme alanlarının azaltılması gerektiği hususları üzerinde duruldu.

Toplantı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Müftü ERDOĞAN şunları kaydetti: “Görevlilerimizle yaptığımız Aralık Ayı toplantımızda geride bıraktığımız bir yılın muhasebesini yaparak 2019 yılında hedeflenen ve yapılması planlanan projelerimizi gözden geçirdik.İlçemizde din hizmetlerinin daha verimli ve etkin bir şekilde yürütülmesi için şimdiye kadar yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.Gençlerimize,kadınlara ve engelli vatandaşlarımıza kısaca toplumun her kesimine hizmetlerimizi daha verimli bir şekilde ulaştırma noktasında değerlendirmelerde bulunduk.”dedi.

Toplantı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.