14.12.2018

YALÇINKAYA’DAN MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARET

Gazipaşa İlçe Müftümüz iken Diyanet İşleri Başkanlığımız Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Malzeme Yönetimi ve Satın Alma Daire Başkanı olarak göreve başlayan Nazif Fethi YALÇINKAYA İlçe Müftülüğümüzü ziyaret etti.

Müftülüğümüzün hizmetlerini yakından takip ettiğini ve takdir ettiğini belirten YALÇINKAYA, Müftülüğümüzün çalışmaları ve gerçekleştirilen faaliyetler hakkında İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN’dan genel bilgiler aldı.

İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN ve Müftülüğümüz personeli ile bir süre sohbet eden YALÇINKAYA, Cuma namazı öncesi ise İlçemiz Çarşı Camii’nde Cuma Vaazını icra etti.Cuma namazı sonrası ise cami cemaatiyle hasret giderdi.

Hocamıza İlçemizde görev yaptığı süre boyunca göstermiş olduğu özverili çalışmalarından ve yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı bir kere daha şükranlarımızı sunar yeni görevinde başarılı hizmetlerinin devamını dileriz.