17.01.2024

4-6 Yaş Kuran Kursu Öğrencilerimiz ile Kuran'a Geçme programı

Müftülüğümüz Merkez 4-6 Yaş Kuran Kursu Öğrencilerimizin dönem sonu etkinliği Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonunda yapıldı.

Programda İlçe Müftümüz Fahri BAŞAR Hocamız 4-6 yaş Kur'an Kurslarının, küçük yaşta Kur'an-ı Kerim'in öğrenilmesine ve dini eğitimin küçük yaşta verilmesinin önemine vurgu yaptı. İlçemizde üç adet 4 - 6 Yaş kuran kursumuzun bulunduğunu belirterek gün geçtikçe öğrenci sayımız artıyor. Halkımızın bizlere olan güveni sayesinde 4-6 yaş Kuran kurslarımızın ve öğrenci sayılarımızın artmaya devam edeceğini belirtti. Yavrularımızın yetişmesinde emeği geçen hocalarımıza teşekkür etti. Ayrıca programın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.

Akabinde öğrencilerimizin hazırlamış olduğu gösterileri izledik. Dua ve belge takdimi ile programımız son buldu. Öncelikle minik öğrencilerimize, ailelerine ve hocalarımıza teşekkür ederiz...