06.11.2023

ANTALYA VALİSİ HULUSİ ŞAHİN CAMİ İNŞAATINI DENETLEDİ

Pazarcı Mahallesinde inşa edilen Fatma Abdullah KIZILATEŞ Cami Sayın Valimiz Hulusi ŞAHİN, Kaymakamımız Sayın Orhan ALTUN, Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ ve İlçe Müftüsü Fahri BAŞAR tarafından incelendi. Programa Cami inşaatının yapımını üstlenen Fatma KIZILATEŞ, Abdullah KIZILATEŞ ve protokol üyeleri ve din görevlileri katıldılar. Sayın Valimiz Hulusi ŞAHİN ziyareti esnasında şehrin camisiz olamayacağını belirterek camilerin toplumun ortak değerleri olduğunu ifade ettiler. Camisiz bir toplumun düşünülemeyeceğini belirterek bu konuda desteklerinden dolayı hayırseverimiz Fatma KIZILATEŞ ve Abdullah KIZILATEŞ’e teşekkür ederek caminin bir an önce hizmete sunulması için daha çok çaba ve gayret sarf edilmesini istedi. Emeği geçenlere teşekkür ederek cami inşaat alanından ayrıldı. Ziyaretleri sebebi ile Sayın Valimize, Sayın Kaymakamımıza ve diğer misafirlerimize teşekkür eder, Cami inşaatının bir an önce tamamlanarak caminin hizmete açılmasını temenni ederiz.