06.11.2023

GAZİPAŞA DİYANET GENÇLİK MERKEZİ SAYIN VALİMİZ HULUSİ ŞAHİN TARAFINDAN AÇILDI

İlçemiz Merkez Cami altında bulunan Diyanet Gençlik Merkezi Sayın Valimiz Hulusi ŞAHİN, Sayın Kaymakamımız Sayın Orhan ALTUN, İlçe Müftüsü Fahri BAŞAR, daire amirlerimiz, siyasi parti temsilcilerimiz, Din görevlilerimiz ve vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirildi.

Gazipaşa Diyanet Gençlik Merkezinde gençlerimiz öncelikli olmak üzere bütün halkımıza hizmet sunulmaktadır. Bayanlara kuran öğretilmesi, ortaokul ve lise öğrencilerine Kuran-ı Kerim öğretilmesi, gençlerimize ahlaki değerler eğitimi verilmesi, sohbet programları tertip edilmesi, gençlerimize resim dersi verilmesi, sportif faaliyetlerin icra edilmesi, yaz kurslarında öğrencilerimize kuran eğitimi verilmesi vb destek eğitimlerinin sunulması yoğun bir şekilde hizmet sunulduğunu ortaya koymaktadır.

Gençlerimizin ahlaki ve kültürel değerlere sahip olabilmesi için çaba ve gayret göstermeyi görev olarak kabul eden İlçe Müftülüğü personeli Gençlik koordinatörlerimiz başta olmak üzere birçok hizmete öncülük yapmaktadır. Gençlerimizin caminin manevi hazzı ile gençlik merkezinde kültürünü, ahlaki değerlerini, dini bilgilerini ve yüce kitabımız Kuranı Kerimi öğrenme çabalarına Din Görevlilerimiz riyasetinde şefkat, merhamet ve sevgiyle cevap verilmektedir.

Gençlerimize hizmet etmeyi şiar edinen geçlik koordinatörlüğümüz için çalışma alanı olarak kullanılması planlanan Diyanet Gençlik Merkezimizin açılışında yoğun işlerine rağmen bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valimiz Hulusi ŞAHİN’e, Sayın Kaymakamımız Orhan ALTUN’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.