27.04.2022

İLÇEMİZ MÜFTÜLÜĞÜNDEN HANIMLARA YÖNELİK KADİR GECESİ PROGRAMI İCRA EDİLDİ

İlçemiz Müftülüğü bünyesinde bulunan Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Kadir Gecesi münasebetiyle Merkez Camii’nde hanımlara yönelik kandil programı tertip edildi.

27 Nisan Çarşamba günü saat 10:30’da Merkez Camii’nde icra edilen program Antalya Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışma Birincisinin Kur’an Kerim tilavetiyle başladı. İlçemiz Müftülüğüne bağlı olarak hizmet veren Merkez ve Ahmet Tuncer Kız Kur’an Kursları 4-6 Yaş sınıfı öğrencilerinin şiir ve sema gösterisi cemaat tarafından beğeni ile izlendi.

Programa katılan hanımlara çeşitli soruların sorulmasıyla yapılan bilgi yarışmasında sorulara doğru cevap verenlere hediyeler takdim edildi. Program, İlçemiz Müftülüğü Uzman Vaizi Ayşe KOÇ’un vaazı ve Merkez Kız Kur’an Kursu Yöneticisi Emine ASLAN’ın duası ile sona erdi.

Programa hanımlar yoğun ilgi gösterdi.