01.01.2021

İLMEK İLMEK İYİLİK EMANETLERİ YERİNE ULAŞTI

Türkiye Diyanet Vakfı Antalya Şubesi Kadın Kollarının tertip ettiği "İlmek İlmek İyilik Projesine"  İlçemiz Müftülüğünden destek verilmişti.
Proje kapsamında Kars İli, Antalya İlimiz için kardeş il olarak seçilmişti. İlçemiz Müftüsü Yunus ERDOĞAN,  İlçe ADRB  Koordinatörümüz ve Üyelerine,  Kuran Kursu Öğreticilerimize,  İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlarımıza destek çağrısında bulunmuştu.
“İlmek İlmek İyilik Projesi” kapsamında personelimiz, öğrencilerimiz ve hayırsever cemaatimizin destekleri ile hazırlanan el emeği, göz nuru ürünler kış aylarının çetin geçtiği kardeş ilimiz Kars’a gönderilmek üzere Antalya İl Müftülüğüne teslim edilmişti. Konuyla ilgili olarak İlçemiz Müftüsü Yunus ERDOĞAN "Kars İl Müftülüğü’nden gelen açıklamalar ile yardımlarımızın dağıtılmaya başlandığını öğrendik. Rabbim sizlerden ve emeği geçenlerden razı olsun." açıklamasında bulundu.