15.12.2020

İLMEK İLMEK İYİLİK ÖRDÜK

Türkiye Diyanet Vakfı Antalya Şubesi Kadın Kollarının tertip ettiği "İlmek İlmek İyilik Projesine"  İlçemiz Müftülüğünden destek verildi.
Proje kapsamında Kars İli, Antalya İlimiz için kardeş il olarak seçilmişti. İlçemiz Müftüsü Yunus ERDOĞAN,  ilçe ADRB  koordinatörümüz ve üyelerine,  Kuran Kursu öğreticilerimize,  İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlarımıza destek çağrısında bulunmuştu.
“İlmek İlmek İyilik Projesi” kapsamında personelimiz, öğrencilerimiz ve hayırsever cemaatimizin destekleri ile hazırlanan el emeği göz nuru ürünler kış aylarının çetin geçtiği kardeş ilimiz Kars’a gönderilmek üzere Antalya İl Müftülüğüne teslim edildi.
Müftü ERDOĞAN: “Kampanya ile ilgili olarak, yardımlarımızı başka türlü de yapabilirdik. Fakat hediyelerimizin el emeği göz nuru olması ve gönüllere dokunması hususunda daha anlamlı ve daha değerli hale gelmesini istedik;  İlmek İlmek İyilik Projesiyle küçük bir ilmekle uzak gibi görünen gönülleri birbirine bağlamak, Antalya sıcağında evinde örgü ören bir gönüllümüzle doğuda soğuk kış şartlarında yaşayan bir çocuğu, bir insanı buluşturmak ve kardeşlik bağı ile mesafeleri aradan kaldırmayı arzu ettik.” dedi.
 İlçe Müftüsü ERDOĞAN: “İlmek İlmek İyilik Projesine katkı ve katılım gösteren  bütün personelimize, öğrencilerimize ve hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz'' dedi.
ERDOĞAN, Antalya İlimizden 1018 adet atkı, bere, eldivenden oluşan üçlü takım; 130 adet el örgüsü yelek, 214 adet bere, 114 adet çift çorap ve patik ve 90 adet boyama kitabı hazırlanarak Kars İl Müftülüğüne gönderildiğini de sözlerine ekledi.