02.07.2024

ŞEHİT MEZARLARINI ZİYARET

Kaymakamımız Orhan ALTUN, Mübarek Kurban Bayramı arifesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışma sonucu hayatını kaybeden Şehit Er Mesut YILMAZ’ın ailesini evinde ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.
Ziyaretinde şehit ailesine birlik beraberlik mesajı veren Kaymakamımız Orhan ALTUN, “Ülkenin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin hakları asla ödenmez. Şehitlerimizin geride bıraktıkları birer emanettir ve bu emanetlere devlet olarak her zaman sahip çıkılacaktır ayrıca bu uğurda yaralanarak çeşitli uzuvlarını kaybeden gazilere de sağlıklı güzel günler diliyorum.” dedi.
Akabinde Yakacık mezarlığına giden Kaymakamımız Orhan ALTUN, Şehit Er Mesut YILMAZ’ın mezarına çiçek bırakarak dualar etti. Korubaşı Camii İmamı Mustafa KARATEKE tarafından Kur’an-ı Kerim okunarak, vatanımız için canlarını seve seve feda eden Şehitlerimize ve merhum Gazilerimize İlçe Müftüsü Fahri BAŞAR eşliğinde dualar edildi.
Yakacık mezarlığında yakınlarının mezarına ziyarete gelerek dua eden vatandaşlarımızla da bir araya gelen Kaymakamımız Orhan ALTUN, bayramlarını tebrik etti.
Güney Jandarma Uygulama Noktasında görevli Emniyet ve Jandarma personeli ile de bayramlaşan Kaymakamımız ALTUN, Jandarma Teşkilatı’nın 185. kuruluş yıl dönümünü de kutladı.
Uygulama noktalarındaki denetimlere katılarak sürücülerin bayramlarını kutlayıp hayırlı yolculuklar dileğinde bulundu. Akabinde Çobanlar mahallesinde bulunan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna uğrayarak burada görevli sağlık personelleriyle bayramlaşarak kolaylıklar diledi.
Programa Kaymakamımız Orhan ALTUN’un beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Akif ÇOLAK, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali KAYHAN, İlçe Sağlık Müdürü Eşşe ÇELİK ve İlçe Müftüsü Fahri BAŞAR katıldı.