06.06.2024

KAYMAKAMIMIZ ORHAN ALTUN KURBANINI TÜRKİYE DİYANET VAKFINA BAĞIŞLADI

İlçe Müftüsü Fahri BAŞAR Türkiye Diyanet Vakfı adına ilçe Kaymakamımız Orhan ALTUN'un kurbanını vekaletle kesilmek üzere teslim aldı. İlce Müftüsü Fahri BAŞAR Türkiye Diyanet Vakfı her daim fakirin, yetimin mazlumun yanında yer almaktadır. Bu yıl Kurban bayramında yine yurt içinde ve yurt dışında vekalet yoluyla kurban keseceklerini belirterek iyilik yolunda bizlere destek olan Kaymakamımız Sayın Orhan ALTUN'a teşekkür etti.
Bu yıl yurt içi vekaletle kurban bedeli 11.750 TL, yurt dışı vekaletle kurban bedeli 4.750 TL olduğunu belirterek tüm halkımızı vekaletle kurban organizasyonuna destek olmaya davet ediyorum diyerek bu konuda ilçe müftülüğünden ve din gorevlilerinden geniş bilgi alınabileceğini belirtti.
Kaymakam Orhan ALTUN her zaman ihtiyaç sahiplerinin ve mazlumların yanında olan ve hayri hizmetlerde öncülük yapan Türkiye Diyanet Vakfına teşekkür ederim dedi.