Gazipaşa Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Gazipaşa İlçe Müftülüğümüze bağlı İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticilerimize yönelik “Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesinde Din Görevlilerinin Katkısının Sağlanması” konulu seminerler düzenlenmeye devam ediyor.
Detay

Gazipaşa İlçe Müftümüz iken Diyanet İşleri Başkanlığımız Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Malzeme Yönetimi ve Satın Alma Daire Başkanı olarak göreve başlayan Nazif Fethi YALÇINKAYA İlçe Müftülüğümüzü ziyaret etti.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından hazırlanan 2019 yılı Diyanet Takvimlerimiz Müftülüğümüze gelmiş olup; vatandaşlarımız müftülüğümüzden ve tüm camilerimizden temin edebileceklerdir.
Detay

Yemenli kardeşlerimizin yardımına koşmak, savaştan etkilenenlerin barınma, beslenme ve sağlık alanındaki acil ihtiyaçlarını karşılamak ve hüzünlerini paylaşmak maksadıyla yurt içinde ve yurt dışındaki yardım kampanyasına ilçemizden de yardım yağdı.
Detay

Çınar Derneği, Gazipaşa Müftülüğümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İHL, Eğitim Bir Sen İlçe Temsilciliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından “Şehitlerimize ve Gazilerimize Vefa” programı düzenlendi.