14.03.2019

Şiir Okuma Yarışması

Finike Müftülüğü olarak  “Çanakkale Ruhu” temasıyla “18 Mart Şehitleri
Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi”nin 104. yıldönümü vesilesi ile Liseler arasında düzenlenen Mehmet Akif ERSOY'un ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE adlı şiirini güzel okuma yarışması düzenlenmiştir.

Yarışmaya Gıyaseddin Keyhüsrev Anadolu Lisesi öğrencilerinden Cansu KARAMAN, Finike Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencilerinden Büşra ÖZATA, Canan Yavuz Gürkan M.T.A.Lisesi öğrencilerinden Sinem Ceren KOÇOĞLU, Finike Anadolu Lisesi öğrencilerinden Sena KAVUZKOZ, Cumhuriyet M.T.A.Lisesi öğrencilerinden Ramazan Barış ŞİMŞEK katıldı.

Yarışmada İlçe Birincisi Gıyaseddin Keyhüsrev Anadolu Lisesi öğrencilerinden Cansu KARAMAN,

İkinci Finike Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencilerinden Büşra ÖZATA,

Üçüncü ise Canan Yavuz Gürkan M.T.A.Lisesi öğrencilerinden Sinem Ceren KOÇOĞLU oldu.

Müftülüğümüz tarafından Yarışma Birincisine 300 TL, ikincisine 200 TL, üçüncüsüne 150 TL, Dördüncü ve Beşincisine ise 100'er TL hediye edildi.

Yarışmaya Katılan tüm öğrencilere Müftülüğümüz tarafından hediyeler takdim edildi ve başarılarının devamı duasıyla kapanış yapıldı.