03.05.2024

Hac Eğitim Semineri Yapıldı

02 Mayıs Perşembe ve 03 Mayıs Cuma günü İlçemiz Müftülüğünce Başkanlığımız ve Acentalarla Hacca gidecek olan vatandaşlarımıza İlçemiz Müftüsü Cafer DAŞKIN, İlçe Vaizi Abdullah AYDIN, Kafile Başkanı Antalya İl Müftü Tardımcısı Talat ÖZMET, Bayan İrşad Görevlileri Hatice AĞLAMAZ ve Gülten BARAKLARLI tarafından hac semineri verildi.Seminer sonunda İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli Özlem Şen tarafından hacılarımıza bulaşıcı hastalıklar ve Suudi arabistan'da dikkat edecekleri hususlar hakkında bilgi verildi, daha sonra aşıları yapıldı.Bı yıl İlçemizden 51 kişi Başkanlığımızla, 27 kişi acentalarla olmak üzere 78 kişi hacca gidecekler. Başkanlığımızla gidecek olan hacılarımız 29 Mayıs 2024 günü 21.15 te Antalya Hava Limanı Dış hatlar terminalinden Medine'ye gideceklerdir.