28.09.2023

Elmalı'da Gençlik Peygamberini Anıyor

2023 Yılı Mevlidi Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Elmalı Gençliği Peygamberini Anıyor programının ikincisi Vahibi Ümmi meydanında Elmalı Kaymakamı Sayın Faruk Erdem, Elmalı Belediye Başan Yardımcısı Hilmi Şefik Canbolat,bAntalya İl Müftüsü Sayın Nazif Fethi Yalçınkaya, ilçe Protokolü ve Yüzlerce gencin katılımıyla gerçekleştirildi. İlçe Müftüsü Cafer Daşkın'ın Açılış Konuşması ile başlayan program Kur'an Tilaveti İlahi ve Kasidelerden sonra İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya'nın Hz. Peygamber İman ve İstikamet konulu konferansı ile devam etti. Gençler tarafından okunan Hatmi Kur'anların duasından sonra Gençler Sakal-ı Şerifi ziyaret etti. Yemek ikramı ile program sona erdi. Katkılarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Hayirseverlerimize ve Din Görevlilerimize teşekkür ederiz.