21.10.2022

Mevlid-i Nebi Haftası Etkinliği

Elmalı'da Gençler "Elmalı Gençliği Peygamberini Anıyor." Programında Buluştu.
Elmalı İlçe Müftülüğü ve İlçe Milli Egitim Müdürlüğü işbirliği ile 2022 yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle AHENK ve Değerler Eğitimi Protokolü kapsamında geniş katılımlı program düzenlendi.
İlçedeki okulların öğrencilerinin katılımıyla Ketenci Ömer Paşa Camii avlusunda düzenlenen programa İl Müftümüz Nazif Fethi Yalçınkaya, İlçe protokolü, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldılar.
"Peygamberimiz Cami ve İrşat " temasıyla öğrencilere seslenen İl Müftüsü Yalçınkaya, öğrencilere Hz. Muhammed (SAV) Efendimizin doğruluğu, merhameti ve gençlere verdiği önemden bahsetti.
Ayrıca İslam'ın ilk dönemlerine Hz. Peygamber'e ilk biat edenlerin arasında gençlerinde olduğunu vurgulayan Yalçınkaya, genç sahabelerin hayatından örnekler verdi.
Müftü Yalçınkaya, sözlerini organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek sonlandırdı.
Program, İl Müftüsü Yalçınkaya'nın yaptığı duanın ardından sona erdi.