17.05.2023

Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya Müftülüğümüzce düzenlenen toplantıya katıldı.

Döşemealtı İlçe Müftülüğü Mayıs ayı personel mutad toplantısı müftülük toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya İl Müftümüz Nazif Fethi Yalçınkaya, İlçe Müftüsü Vekili Adem Uğur Yıldırım, daire personeli ve din görevlileri katıldı.

Toplantıda "Sizler farklısınız, değerlisiniz, seçkin insanlarsınız." ifadelerini kullanan Müftü Yalçınkaya, “Din hizmeti gönül ile yapılır. Karşılığında huzur ve mükafat vardır. Hizmetlerimizi daha güzel yapmalı ve hizmet alanlarımızı devamlı gözden geçirmeliyiz. Sürekli kendimizi yenilemeliyiz.” dedi.

Toplantı, din görevlilerinin dilek ve temennilerini iletmesinin ardından sona erdi.