06.07.2021

Antalya Valisi Ersin YAZICI, Türkiye Diyanet Vakfına vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na bir destek de Antalya Valisi Ersin YAZICI’dan geldi.

İl Müftüsü Nazif Fethi YALÇINKAYA’yı makamında kabul eden Vali YAZICI, vekaletle kurban organizasyonu hakkında bilgi aldı.

Türkiye Diyanet Vakfının “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” sloganına dikkat çeken Vali YAZICI, "Bu yıl kurban vekaletimizi, organizasyonunu Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfının yürüttüğü kampanya çerçevesinde Türkiye Diyanet Vakfına veriyorum. Allah kurbanlarımızı kabul etsin." ifadelerini kullandı.

Türkiye Diyanet Vakfı adına Vali YAZICI’nın kurban vekaletini kabul eden İl Müftüsü YALÇINKAYA, YAZICI’ya teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti.