16.06.2021

Aylık personel toplantısı Antalya Müftüsü Nazif Fethi YALÇINKAYA'nın katılımı ile gerçekleştirildi.

İlçe Müftülüğümüzün  15.06.2021 tarihinde gerçekleştirilen aylık mutat toplantısına İl Müftümüz Sayın Nazif Fethi YALÇINKAYA ziyaret gerçekleştirdi..
Öncelikle İlçe Müftümüz Davud Çalışkan, özellikle yaklaşan kurban bayramı öncesi TDV'nin yeryüzünde ulaşabildiği mazlumlara, necip milletimizin eli olmaya devam ettiğini ve vekâlet ile kurban hususunda gerekli bilgileri paylaştı.
Ardından ilçede görev yapan din görevlileri ile bir araya gelen Müftü YALÇINKAYA, din hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi noktasında din görevlilerine çeşitli tavsiye ve önerilerde bulundu.
Din hizmetlerinin önemine vurgu yapan İl Müftüsü YALÇINKAYA, görevlilere çalışmalarında başarılar diledi.
Kendilerine teşriflerinden dolayı İlçe Müftülüğümüz adına şükranlarımızı arz ediyoruz.