02.10.2020

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Döşemealtı Kaymakamı Nuri ÖZDER makamında ziyaret edildi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, İlçe Müftüsü Davut ÇALIŞKAN, Şube Müdürü Adem Uğur YILDIRIM ile birlikte Döşemealtı Kaymakamı  Nuri ÖZDER'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette İlçe Müftüsü ÇALIŞKAN, her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftasının bu yıl temasının “Cami ve İlim” olarak belirlendiğini ifade ederek hafta münasebetiyle Müftülükçe yapılacak etkinlikler hakkında Kaymakam ÖZDER'e  bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam ÖZDER, İlçe Müftüsü Davut ÇALIŞKAN  nezdinde tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik etti.