03.07.2021

Demre Kaymakamı Onur ŞATIROĞLU kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi

"Türkiye Diyanet Vakfı 2021 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu kapsamında Demre ilçe Müftüsü ve TDV Demre Şube Başkanı Kemal Akpınar, Kaymakam Onur Şatıroğlu’nu ziyaret etti.

İlçe Müftüsü Akpınar, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde sürdürülen 2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu hakkında Kaymakam Şatıroğlu'na bilgi verdi.

Vekaletle kurban organizasyonu kapsamında kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına veren Kaymakam Şatıroğlu; "Türkiye Diyanet Vakfının kurban organizasyonu ve diğer alanlardaki başarılı çalışmalarını takdirle karşılıyorum. Bu kampanya, dünyanın birçok yerinde ihtiyaç sahibi insanlara Türk milletinin elini uzatmasını sağlamaktadır." diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.