30.07.2020

ALANYA GARNİZON ŞEHİTLİĞİ ZİYARET EDİLDİ

Arefe günü dolayısıyla Alanya Garnizon Şehitliği ve kimsesizler mezarlığı ziyaret edildi.

Ziyaret programına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat YÜCEL, Alanya Müftümüz Dr. İhsan İLHAN ve kamu kurum ve kuruluşlarından yöneticiler ve vatandaşlar katıldı.

Program kapsamında Alanya Müftümüz Dr. İhsan İLHAN tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve bizlere bu toprakları emanet bırakan şehitlerimiz içi yaptığı dualara amin denildi.

Ziyaret hakkında bilgi veren Alanya Müftümüz Dr. İhsan İLHAN şu ifadelere yer verdi: “Arefe günü olması dolayısıyla Alanya Garnizon Şehitliğini ziyaret ederek bizlere bu toprakları emanet bırakan şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okuyup dualar ettik. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, huzurumuzu, kardeşliğimizi daim eylesin.Hainlere asla fırsat vermesin. Rabbim yapmış olduğumuz dualarımızı da kabul eylesin. Bu vesileyle bir kere daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, geride kalanlarına sabr-ı cemiller diliyorum.” Dedi.