07.07.2020

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ ŞUBE MÜDÜRÜ MURAT DEMİRHAN’IN MUTLU GÜNÜ

Alanya Müftülüğü Şube Müdürü Murat DEMİRHAN, oğlu Abdullah Hüsnü DEMİRHAN’ı evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.

Müftülüğümüz Şube Müdürü Murat DEMİRHAN’ın oğlu Abdullah Hüsnü DEMİRHAN ve Musa ÖZEN’in kızı Fatma ÖZEN Alanya Müftümüz Dr. İhsan İLHAN’ın kıydığı nikahla hayatlarını birleştirdi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen düğün merasimine sınırlı sayıda davetli katılırken Şube Müdürümüz DEMİRHAN’ı bu mutlu günlerinde sevenleri de yalnız bırakmadı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan düğün merasiminde tasavvuf musikisi ve ilahi dinletisi’nin yanı sıra semazen gösterisi sunuldu.

Şube Müdürü Murat DEMİRHAN’ın oğlu Abdullah Hüsnü DEMİRHAN ve Musa ÖZEN’in kızı Fatma ÖZEN Alanya Müftümüz Dr. İhsan İLHAN’ın kıydığı nikahla mutluluğa “evet” dediler.

Nikah kıyma iş ve işlemlerinin gerçekleşmesinin ardından ise genç çiftlerin mutlu, mesut ve huzurlu bir hayat sürmeleri için Alanya Müftümüz Dr. İhsan İLHAN tarafından yapılan duaya amin denildi. Dua’nın ardından ise Aile Cüzdanı Alanya Müftümüz Dr. İhsan İLHAN tarafından evlenen çiftlere takdim edildi. Müftü İLHAN tarafından evlenen çiftlere Kur’an-ı Kerim ve İlmihal hediye edildi.

Oldukça heyecanlı ve mutlu olduğu görülen Müftülüğümüz Şube Müdürü Murat DEMİRHAN şu ifadelere yer verdi:”Oğlumuz Abdullah Hüsnü DEMİRHAN’ın mürüvvetini bizlere gösteren Yüce Allah (c. c.) 'a hamdolsun. Oğlumuzun ve diğer evlatlarımızın yetişmesinde her türlü fedakarlığı yapan eşime, çocuklarımızın yetişmesinde katkısı olan öğretmen ve hocalarına, yine gelinimizi yetiştirip büyüten ailesine, düğünümüze uzaktan yakından teşrif eden aile üyelerime, yakınlarıma, akrabalarıma ve tüm davetlilere, Adaletle Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı sayın Mustafa TOKLU ve yönetici arkadaşlarına,diğer siyasi parti yönetici ve temsilcilerine, Alanya İlçe Müftümüz sayın Dr. İhsan İLHAN’a, mesai arkadaşlarıma ve diğer daire amirleri ve çalışanlarına, ALTSO Başkanı Mehmet ŞAHİN ve çalışma arkadaşlarına, Esnaf ve Sanayi Odası Başkanı Nuri DEMİR ve çalışma arkadaşları ile diğer işadamları ve sivil toplum kuruluşu yöneticisi ve üyelerine, Din görevlisi, İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur'an Kursu Öğreticisi kardeşlerime, öğretmen ve diğer memur ile işçi arkadaşlarıma, emekli dostlarıma, kadın, erkek, genç, yaşlı tüm misafirlerime, katılamayıp telefon, mesaj vb. yollarla tebrik eden bütün dostlarıma, misafirlerimi ağırlayan Doğanay Hotel yöneticisi ve çalışanları ile musiki dinletisi ve semazen gösterisiyle misafirlerimi dinlendiren Mahmut Tahir ÇETİN hoca ve ekibine sonsuz teşekkür ederim. İyi ki varsınız.” Dedi.

Düğün merasimi davetlilerin çiftelere dünya ve ahiret mutluluğu dilemesiyle sona erdi.