23.05.2020

DİN GÖREVLİLERİMİZ ÇOCUKLARIN GÜLEN YÜZÜ OLUYOR

Alanya Müftülüğümüze bağlı Din Görevlilerimiz, Ramazan ayının manevi iklimini ve bereketini en güzel bir şekilde yaşamaya ve yaşatmaya gayret ediyor.

Ramazan ayının manevi iklimini ilçemizin dört bir tarafına taşıyan, Ramazanın bereketini, sevincini ve mutluluğunu kapı kapı dolaşarak paylaşan Din Görevlilerimiz, gittikleri evlerde çocukların da gülen yüzü oluyor.

Din Görevilerimiz gittikleri adreslerdeki çocuklara çeşitli hediye ve ikramların yanı sıra inanç ve ibadet öğretimi açısından oldukça faydalı, bir o kadar da eğitici ve eğlendirici olan Diyanet Çocuk Dergisi hediye ediyor.

Yardım faaliyetleri kapsamında Alanya Müftülüğümüze bağlı Ali İmam Cami İmam-Hatibi Ferhat ASMAHAN tarafından da hayırsever vatandaşların destekleriyle, Ramazan Bayramı öncesi 18 çocuğa bayramlık hediye edildi.

Aynı zamanda Türkiye Diyanet Vakfı Gönüllüsü de olan Ali İmam Cami İmam-Hatibi Ferhat ASMAHAN tarafından içerisinde un, yağ, şeker, tuz, bulgur, pirinç, salça, makarna, mercimek, çorba, nohut, fasulye gibi temel ihtiyaç gıdalarının olduğu 200’ün üzerinde gıda kolisi ve nakdi yardımlar önceden tespit edilen yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.