21.05.2020

📍DİNEK CAMİİ YARDIM FAALİYETİ

Kardeşliğin, ikramın, iyiliğin bütün inananları sardığı, bereketinin arşa ulaştığı rahmet iklimi Ramazan’da ihtiyaç sahibi ailelerimize milletimizin emanetlerini ulaştırmaya devam ediyoruz.

Vatandaşlarımızın ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek için Din Görevlilerimiz rehberliğinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdıkları zekat, fitre ve Ramazan yardımları yüreklerde umuda, dillerde ise duaya dönüşüyor.

Yardım faaliyetleri kapsamında Alanya Müftülüğümüze bağlı Dinek Cami İmam Hatibi Mehmet Ali TOPUZ ve Dinek Cami Müezzin Kayyımı Rıdvan AYAZ tarafından hayırseverlerin destekleriyle hazırlanan gıda kolileri önceden tespit edilen yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

#KardeşliğimizZekatlaBereketlensin
#BeklenenSensin