T.C. Cumhurba┼čkanl─▒─č─▒

Alanya M├╝ft├╝l├╝─č├╝

21.05.2020

­čôŹD─░NEK CAM─░─░ YARDIM FAAL─░YET─░

Karde┼čli─čin, ikram─▒n, iyili─čin b├╝t├╝n inananlar─▒ sard─▒─č─▒, bereketinin ar┼ča ula┼čt─▒─č─▒ rahmet iklimi RamazanÔÇÖda ihtiya├ž sahibi ailelerimize milletimizin emanetlerini ula┼čt─▒rmaya devam ediyoruz.

Vatanda┼člar─▒m─▒z─▒n ihtiya├ž sahibi ailelerimizin yan─▒nda olmak, onlara yaln─▒z olmad─▒klar─▒n─▒ hissettirmek i├žin Din G├Ârevlilerimiz rehberli─činde ihtiya├ž sahibi ailelere ula┼čt─▒rd─▒klar─▒ zekat, fitre ve Ramazan yard─▒mlar─▒ y├╝reklerde umuda, dillerde ise duaya d├Ân├╝┼č├╝yor.

Yard─▒m faaliyetleri kapsam─▒nda Alanya M├╝ft├╝l├╝─č├╝m├╝ze ba─čl─▒ Dinek Cami ─░mam Hatibi Mehmet Ali TOPUZ ve Dinek Cami M├╝ezzin Kayy─▒m─▒ R─▒dvan AYAZ taraf─▒ndan hay─▒rseverlerin destekleriyle haz─▒rlanan g─▒da kolileri ├Ânceden tespit edilen ya┼čl─▒, hasta ve ihtiya├ž sahibi ailelere ula┼čt─▒r─▒ld─▒.

#Karde┼čli─čimizZekatlaBereketlensin
#BeklenenSensin