20.05.2020

MÜFTÜ İLHAN MAHMUTLAR ADEM ÜNAL CAMİİNDE YARDIM ÇALIŞMALARINA KATILDI

Video için linke tıklayınız:https://youtu.be/F2elER9VwGg

Alanya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesinin ilçemiz genelindeki ihtiyaç sahibi ailelere yönelik gerçekleştirdiği yardım faaliyetleri devam ediyor.

Mahmutlar Mahallesi Adem Ünal Camii Görevlilerimiz Turan HANCI rehberliğinde Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi ve hayırseverlerin destekleriyle hazırlanan; içerisinde un, yağ, şeker, tuz, bulgur, pirinç, salça, makarna, mercimek, çorba, nohut, fasulye gibi temel ihtiyaç gıdalarının olduğu yardım paketleri önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Mahmutlar Mahallesi Adem Ünal Camiindeki yardım çalışmalarına katılan Alanya Müftümüz Dr. İhsan İLHAN şu ifadelere yer verdi:
“Değerli Kardeşlerim! Yine bir hayır faaliyetinde, infak hareketinde beraberiz. Bügün de Alanya Müftülüğümüze bağlı Mahmutlar Mahallesi Adem Ünal Camiinde Din Görevlisi Turan HANCI hocamızın önderliğinde, hayırseverlerimizin destekleriyle bir ramazan paketi dağıtımında beraberiz. Cenab-ı Hak bu hayra vesile olan hocamızdan ve hayır sahiplerinden razı olsun. Alanyamız Ramazan boyunca mahalle mahelle, cami cami, kuran kursu kuran kursu, yine müftülüğümüz her boyutu ve kademesinde yapılması gereken infak ve hayrı, ayrıca bu infak ve hayırları ihtiyaç sahiplerine ulaştırma noktasında önemli görevler ifa etti.

Ramazanın son dönemine girdiğimiz bu günlerde de elhamdulillah bu çalışmalarımız devam ediyor. Rabbim tekrar tekrar bu hayır sahiplerinden razı olsun. Hassaten bu güzel çalışmayı yapan, din hizmetlerini vatandaşın her boyutuyla ayağına götüren kardeşlerimizden de Allah razı olsun. Bu çalışmalarla inşallah toplumun gönlünü kazanma, onların her zaman yanlarında olma, onlara destek olma noktasında Diyanetimizin ve Müftülüğümüzün var olduğunu gösteren arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah hepimizden razı olsun. Ramazanımız tekrar mübarek olsun. Cenab-ı Allah sıhhat ve afiyetle bayrama kavuşmayı nasip eylesin inşallah.”