16.05.2020

Şehit Zekeriya ZENCİRLİ Kabri Başında Dualarla Anıldı

Hakkari'nin Irak sınır hattında bulunan Serabat Üs Bölgesine sızmaya çalışan teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Zekeriya ZENCİRLİ, şehadetinin sene-i devriyesinde kabri başında dualarla anıldı.

Alanya Garnizon Şehitliğinde Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde düzenlenen anma programına şehidimizin ailesi’nin yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarından yöneticiler katıldı.

Anma programı kapsamında Alanya Müftümüz Dr. İhsan İLHAN tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti yapıldı ve akabinde Müftü İLHAN’ın Şehit Zekeriya ZENCİRLİ ve tüm şehitlerimiz için yapmış olduğu duaya hep birlikte amin denildi.

Anma programıyla ilgili bilgi veren Alanya Müftümüz Dr. İhsan İLHAN şu ifadelere yer verdi: “Hakkari’nin Irak sınır hattında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Zekeriya ZENCİRLİ kardeşimizi şehadetinin sene-i devriyesinde kabri başında dualarla andık. Bu vesileyle şehidimiz Zekeriya ZENCİRLİ'ye ve bizlere bu toprakları emanet bırakan tüm şehitlerimiz için dualar ettik. Ben Şehidimize bir kere daha Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemiller diliyorum. Şehidimizin makamı cennet olsun. Allah birliğimizi, huzurumuzu, kardeşliğimizi, düzenimizi bozmak isteyen hainlere asla fırsat vermesin.” Dedi.

VİDEO İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ: https://youtu.be/mYhK9Whpctw