08.11.2019

KANDİL PROGRAMINDA BULUŞALIM

Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (SAS)’ın mevlidini hep birlikte idrak edecek olmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAS) Efendimizin dünyayı şereflendirmelerinin 1448. yıl dönümü dolayısıyla Alanya Müftülüğümüz tarafından 08 Kasım 2019 Cuma günü yatsı namazına müteakiben Emine Özmüftüoğlu Camii’nde (Müftülük binası yanı) Mevlid-i Nebi programı düzenlenecek.

Program kapsamında Kur’an-ı Kerim Tilaveti icra edilecek, sohbet, tesbihat ve dualar yapılacak. Ayrıca Din Görevlilerimiz tarafından ilahi, kaside ve mevlid-i şerif seslendirilecektir.

Mevlid kandili dolayısıyla Peygamberimiz (s.a.s)’in örnekliğini hayatımıza uygulama aşkı, gayreti ve heyecanını yakalama, Peygamber sevgisini, O’nu doğru tanımaya, doğru anlamaya ve doğru yaşamaya dönüştürmek amacıyla Emine Özmüftüoğlu Camii’nde düzenlenecek olan Mevlid Kandili Özel Programına tüm halkımız davetlidir.

Fotoğraf açıklaması yok.