08.11.2019

OBA MH. MÜDERRİSLER CAMİİ’NDE HATİM PROGRAMINDA BULUŞTUK

Alanya Müftülüğümüz tarafından uzun kış gecelerini daha verimli geçirmek amacıyla her hafta farklı bir camide düzenlenen hatim programları devam ediyor.

Bu kapsamda Oba Mahallesi Müderrisler Camii’nde Hatim Programında bir araya geldik.

Programa Müftülüğümüz Şube Müdürü Murat DEMİRHAN olmak üzere bölgede görev yapan imam hatiplerimiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program kapsamında cemaatle yatsı namazı kılındı, Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı, salavat ve tesbihatlar getirildi. Ardından Şube Müdürü Murat DEMİRHAN tarafından “Peygamberimiz ve Aile” konulu sohbet irad edildi ve okunan hatimlerin duası yapıldı.

Programın bitiminde ise katılımcılara hayırseverler tarafından ikramda bulunuldu.

Bir sonraki Hatim Programımız 14 Kasım 2019 Perşembe günü Oba Mahallesi Koçak Camii’nde düzenlenecek olup tüm halkımız davetlidir.