08.10.2019

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN İLÇE MÜFTÜMÜZ DR. İHSAN İLHAN’A ANLAMLI ZİYARET

İlçe Müftülüğümüze bağlı Hasbahçe 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN’ı ziyaret ederek Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik etti.

Kur’an Kursu Öğreticisi Arzu ESEN nezaretinde gerçekleşen ziyarette minik öğrenciler kendi elleriyle yapmış oldukları cami’yi Müftü İLHAN’a takdim ettiler.

Müftülük makamında gerçekleşen ziyarette öğrencilerle bir süre sohbet eden Müftü İLHAN, onlara çeşitli sorular yöneltti ve öğrencilerin sordukları sorulara da yanıtlar verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve öğrencilerle tek tek ilgilenen İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN, nazik ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkürlerini ileterek çeşitli hediyeler takdim etti.

Ziyaret iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.