07.10.2019

İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİ İLÇE MÜFTÜMÜZ DR. İHSAN İLHAN’I ZİYARET ETTİ

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN’a ziyaretler devam ediyor.

İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN’ı son olarak Fatma Özmüftüoğlu İmam Hatip Lisesi/Ortaokulu öğrencileri ziyaret etti.

Müftülük makamında gerçekleşen ziyarette öğrencilerle bir süre sohbet eden Müftü İLHAN, müftülüğün çalışmaları ve hizmetleri hakkında öğrencilere genel bilgiler verdi.

Öğrencilerin sordukları sorulara da cevap veren İLHAN, onlara da çeşitli sorular yöneltti.

Tanışma ve sohbet havasında geçen ziyarette öğrenciler İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN şahsında tüm Diyanet İşleri Başkanlığı mensuplarının Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik ettiklerini belirterek Müftü İLHAN’a hediye takdiminde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN, öğrencilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Müftü İLHAN ayrıca her bir öğrenciye Diyanet İşleri Başkanlığımız yayınlarından “Peygamberimizin Hayatı” kitabını hediye etti.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.