17.05.2019

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARET

İlçemiz Ali Nazım Köseoğlu Ortaokul öğrencileri Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Seher KAHYA nezaretinde Alanya Müftülüğümüzü ziyaret etti.

Müftülüğümüzü ve müştemilatını gezen öğrenciler, İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN’ı da makamında ziyaret etti. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Müftü İLHAN, müftülüğün ve müftünün görev ve sorumlulukları hakkında öğrencilere çeşitli bilgiler verdi.

İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN içerisinde bulunduğumuz Ramazan ayı dolayısıyla da öğrencilere Ramazan ayı ile ilgili çeşitli sorular sordu ve onların merak ettikleri sorulara da yanıtlar verdi.
Öğrenciler, Müftülüğü ve Müftülük hizmetlerini oldukça beğendiklerini ifade ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN şunları kaydetti: “Çocukların ruhsal ve bedensel gelişimine uygun olarak din derslerini en iyi ve en doğru bir şekilde vermemiz gerekiyor. Sevgi , bilgi ve ilgi esasına dayalı bir eğitim- öğretim modeli ile dinimizi çocuklarımıza anlatmamız gerekiyor. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerini böylesine başarılı bir şekilde işleyen ve öğrencilerin sevgisini kazanan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Seher KAHYA hocamızı tebrik ediyorum. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı değerli hocamıza ve öğrencilere teşekkür ediyorum.”dedi.

Ziyaret, iyi dilek ve temennilerin ardından öğretmen ve öğrencilere başarılarının devamının dilenmesi ve çeşitli hediyeler verilmesi ile sona erdi.