19.03.2019

HADİS SOHBETLERİ DEVAM EDİYOR

Alanya İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN tarafından her hafta Salı günü Alış Camiinde Sabah namazından önce yapılan “ Hadis Sohbetleri” devam ediyor.

İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN'ın yapmış olduğu sohbetin ardından cemaatle sabah namazı kılınıyor sonrasında tesbihat yapılıyor. İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN tarafından yapılan duaya ise hep birlikte amin deniliyor. Programın ardından ise katılımcılara kahvaltı ikramı yapılıyor.

Düzenlenen hadis sohbetlerine tüm ilçe halkını davet eden İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN ” Düzenlediğimiz sohbet programımızda dinimizin iki ana kaynağı olan Kur’an-ı Kerim ve Peygamber Efendimizin Hadis-i Şeriflerini okuyup anlayarak hayatımıza tatbik etmek için gayret sarf ediyoruz. Cemaatimizle birlikte sabah namazımızı idrak ediyoruz, tesbihatımızı yapıyoruz. Ardından ise Ümmeti Muhammed için dualar ediyoruz. Bu tür programlar aynı zamanda bizlerin daha da birlik ve beraberlik içerisinde olmamıza vesile olmaktadır. Bu vesileyle “Hadis Sohbetleri” programımıza tüm ilçe halkını davet ediyorum.” Dedi.