17.03.2019

KUYULARÖNÜ CAMİİNDE SABAH NAMAZI’NDA BULUŞTUK

Alanya Müftülüğümüz tarafından düzenlenen Sabah Namazı Buluşmaları devam ediyor.

Bu kapsamda son olarak Kuyularönü Camii’nde biraraya geldik.

Programa İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.

Program kapsamında Sabah Namazından önce Yasin-i Şerif okundu.Sabah namazının Cemaatle kılınmasının ardından ise salavat ve tesbihatlar getirildi.Akabinde ise ilçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN tarafından sohbet irad edildi.İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN’ın birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz için yapmış olduğu dua’ya ise hep birlikte amin denildi.

Programın ardından ise katılımcılara kahvaltı ikramı yapıldı.

Düzenlenen sabah namazı buluşmalarına tüm ilçe halkını davet eden İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN, ”Düzenlediğimiz sabah namazı buluşmalarımızda cemaatimizle birlikte hem sabah namazımızı idrak ediyoruz, hem de tesbihatımızı yapıyoruz. Ardından ise sohbetimizi yapıp Ümmeti Muhammed için, birlik ve beraberliğimiz için dualar yapıyoruz. Bu tür programlar aynı zamanda bizlerin daha da birlik ve beraberlik içerisinde olmamızı sağlıyor. Bu vesileyle düzenlediğimiz sabah namazı buluşmalarımıza tüm ilçe halkını davet ediyorum.” Dedi.